Monday, 8 July 2013

ramadhan is coming !




hai,,,hai,,,hai,,, korang .
nak dekat berbulan-bulan dah tak jenguk blog nih.
rindu sangat kat spiderman, spderwoman yg 
buat sarang kat snie.
maklumlah biziiiiiiii sikit .
korang konferm tak sabar kan  nak pose hari rabu nih?
kan?kan ? baik ngaku! hehe. 
aq bersyukur sangat2 dipanjangkan umor dapt menjalani ibadah pose tahun nih.
alhamdulillah .
so takmo ponteng2 .
jangan buat jahat kat orng mase bulan pose,,
kutuk2 pon takmo. 
bukan bulan pose jer , bulan-bulan yg lain pon takmo lah buat jahat
kat orang lain . nobody perfect , orait~
kite pose mestilah ikhlas .
janganlah pose sbb nak dapat duit raye .
ingat k , ikhlas . ikhlas . ikhlas . =)
 berpuase 2 bende yg wajib , jadi kite sbg umat islam kene tunaikan kewajiban uh.
banyakkan bersabar mase bulan pose,
jangan asyik duk marah jer..
nanti tak comeyyyyy .=)
harap2 ramadhan tahun ni lebih double2 baek dari tahun lepas.
amin~


AQ RINDU !
rindu nak bukak pose dengan family ,rindu kucing  ,rindu kawan
 rindu masakan umi , rindu family dekat kuantan .
rindu nak main mercun malam2 an adik2 , 
rindu jiran sebelah ,
rindu nak tgk tv , rindu nak makan kat kedai dgn family .
rindu nak gadoh an adik2 , rindu capital A lalalalala .
semue kat dunie nih aq rindu .
cepatlah waktu berjalan .
aq memang2 takleh nak jauh an umi ayah .=(



5 comments:

  1. selamat menyambut ramadhan awak (^___^)

    ReplyDelete
  2. Selamat menyambut ramadhan jgk , korang .
    Rajin2 lah singgah blog ni . Hehe . =)

    ReplyDelete
  3. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete